Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bita mig in

Jag vill bita mig in
i ditt medvetande
din kropp..
Få dig att darra
av okontrollerbar hunger
Få dig att skrika
som bara mina öron
kan uppfatta..
Jag vill skapa stormar
i dina ögon
och rida på dess våg




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 123 gånger
Publicerad 2010-06-26 17:35



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
jag vill också...så fint !
2010-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta