Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det i Sverigedemokraternas politik ni (o)gillar?

Jag skulle gärna vilja höra vad ni har att säga om SD.




Fri vers av cognitive slender
Läst 331 gånger
Publicerad 2010-06-26 18:29



Bookmark and Share


    J. Herward
Okej. Här är (kortfattat) varför. Hur kan man inte (o)gilla Sverigedemokraterna??

'1. SD är rasister

2. För att de inte gjort upp med sitt nazistiska förflutna och aldrig kommer att göra det, då det skulle slå undan fötterna på deras ideologi.

3. För att hyckleriet tycks vara en grundbult i deras retorik. Något de inte tycks begripa själva.

4. För deras patriarkala kvinnosyn.

5. För att SD är ett parti fullt av homofober.

6. För att SD är ett toppstyrt parti där nepotismen styr dem som blir utsedd till vilken post. Ett tämligen odemokratiskt styrelsesätt.

7. För att en lögnare alltid är en lögnare. Tänker främst på Jimmie Åkesson som kraftigt överdrev friseringen av sina barndomsminnen.

8. För att SD systematiskt kallar folk för Svenskfientliga då de blir utsatta för kritik av de som inte råkar dela SD:s politiska uppfattningar.

9. För att SD:s syn på demokrati inte på något sätt kan anses vara verkligt demokratiskt. Snarare antidemokratiskt då man bland annat vill exkludera andra människor från inflytande enbart på vilken etnicitet de råkar ha.

10. För att om SD fick styra så skulle Sverige hamna i Europas bakvatten. Isolerat utan inflytande och utan vänner. Från välfärdsstat till bondesamhälle.'
2014-04-27

  Larz Gustafsson VIP
Det enda jag ogillar i deras politik är att de vill återinföra statskyrkan och att de vill stärka försvaret/militärapparaten.

Jag vägrar att rösta på något parti eller blankt. River alltid mitt röstkort.
2010-06-26

    cognitive slender
Tack.
2010-06-26

  Mats Henricson
Finns också samlade på avd Böcker, i min bok: POLITIK !
2010-06-26

  Mats Henricson
Vassego och läs vad jag har skrivit om S D ! Det finns hur mycket som helst bland mina texter ! Du får leta lite, det är över 2.000 bidrag, men du finner dem nog.....
2010-06-26

    cognitive slender
Ja, men forumet verkar inte vara lika aktivt. Så jag postade här i stället.
2010-06-26

  Shininkagemusha
No offense, men det här känns mer som ett foruminlägg.
2010-06-26
  > Nästa text
< Föregående

cognitive slender