Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan midvintrar

fjädertungt rullar molnen över -
himlen

bakom sorgfloret pendlar månoblaten -
orörlig

viskar stilla fraser av lyster -
tröst

en underlig men drömlös -
midsommarnatt




Fri vers av Prasadacarin Busk
Läst 344 gånger
Publicerad 2010-06-26 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Prasadacarin Busk