Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgen efter en nära släkting


Du - mitt liv...

Du – mitt liv, min frände
allt en dag tar sin ände
Du – min skatt, mitt allt,
tårar på min kind så salt
sakta rinner av sorg
Lägger på graven en korg
med rosor så full
alla för din skull…




Fri vers av SaWa
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-27 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SaWa