Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknad


Mor

I den nu spirande grönska
kan jag dock bara önska
att där du nu är
lika gärna kunde vara här

Sommaren är ju på gång
fåglarna stämma upp i sång
Flera år sedan du for
vad ska jag göra utan dig - lilla mor?




Bunden vers (Rim) av SaWa
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-30 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SaWa