Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frågor, svar, sorg, saknad...


Utan dig

Finns där ett liv åt mig efter dig?
Jag vill så gärna att du hämtar mig…
Låt mig följa dig på färden,
låt mig lämna denna världen!
Utan dig vill jag inte leva här...
det är dig som jag håller så kär!

Ja, det finns ett liv åt dig efter mig
och jag vill så gärna hämta dig…
Men du kan inte följa mig på färden,
för ännu får du inte lämna denna världen!
Det är inte dags för dig att vistas här
även om jag håller dig så kär...



Allt har sin tid, sin plats...




Bunden vers (Rim) av SaWa
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-27 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SaWa