Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidig morgon...

Idag...
ser jag denna underbara...
blåa himmel...
till för mig
Idag... ska jag
ta emot...
livet...
Låta solen värma min kropp
Fantisera bland molnen
Låta vinden smeka mig
Inte tänka dåtid
Inte framtid
Bara drömma mig bort
Bara vara här.. och nu
Bara vara
Njuta..njuta..njuta
Här och nu
Inget annat
Inget får störa
För jag behöver denna dag
Sen ...
när dagen nalkas...
jag vet...
allt finns kvar...
där ändå
Men inget ska få störa...
just nu
Denna tidiga morgontimma
Njuta..njuta..njuta
Mitt mål är att lyckas
Denna underbara morgon
jag ser...
och kan känna
Och jag... tänker ta i mot den
med hela mitt sinne
Låt den börja...
nu...




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-27 07:49



Bookmark and Share


  prinscess VIP
det låter vackert
2010-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman