Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BOHEMBLOD

bohemblod, min vän

svallar rött, svallar hett

i slitna kvarter

som du aldrig har sett

bohemblod, cheri

är av brinnande slag

och brinner en gryning

som natt brinner dag

jag ville det värmde

när du blivit kall

och lyste dig väg i

din mörklagda hall

bohemblod är tigerbrand

avestafors

men störst är dock blodet

från golgata kors

 

 

LARZ GUSTAFSSON   27/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2010-06-27 15:16



Bookmark and Share


  Redeemer
Samma blod flyter i mina ådror!
2010-06-27

  anits VIP
Vackra rader
2010-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP