Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vända och vrida...

Man tänker...

och...

tänker

Man tänker och vrider

Allt... för att det ska bli rätt

Man vrider och vänder

så att man ...

tror... man håller på bli ...knäpp

Man vrider och vänder ...

och till slut...

är man tillbaks till ruta ett

Snopet...

för...

nog är det så

att...

det kanske ändå inte blir rätt...




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-27 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman