Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG HATAR FOTBOLL

fotboll är ett fånigt spel

och jag vägrar att ta del

av det infantila strunt

som vår tv sänder runt

varför pröjsar jag licens?

jag är inte överens

när det gäller tv-sport

anser att den bör tas bort

ned med sportens dominans!

ge det bildande en chans!

 

LARZ GUSTAFSSON   18/6 2010

 






Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-27 15:34



Bookmark and Share


  GunBritt
Vi är iallafall 2 då som har samma åsikt! Fotboll ÄR strunt!!
2010-06-28

  Larz Gustafsson VIP
Nej!
2010-06-27

  thyra
Vi bör nog ha båda :)
2010-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP