Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det snöar i mitt hjärta

Jag vill bli skyddad nu
när snöänglarna smälter
och sommaren som gick bort
över ett regn.

Lugna hjärtan inslagen i blå vind
håller samman vattnet i lungorna
så att allt inte rinner över.

Om mina nätter slår vingarna ut igen
för att freda meningarna från mörkret,
blås bort sättet att forma tungan efter ordet
de som blåstbort kan inte ljuga mer

I närbild ser varje cell
blundar och vet
Det snöar i mitt hjärta




Fri vers av Ellinor A
Läst 322 gånger
Publicerad 2005-11-16 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellinor A
Ellinor A