Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insikt


Det är långa avstånd
mellan dina drömmar
var morgon vaknar du utmattad
av sträckan




Fri vers av Ellinor A
Läst 368 gånger
Publicerad 2005-11-30 09:47



Bookmark and Share


  SMÅLAND
kort men säger ändå mycket. jag är mer för längre men jag tycker denna var fin! träffsäker med.
2005-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ellinor A
Ellinor A