Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM DEN VILL

kärleken kommer och går som den vill

innan du vet ordet av kan den slå till

känslor vibrerar som strängar som rörs

det slås an en ton, musikanten förförs

längtan blir sång på en skuggig balkong

långt ifrån det där som har timat en gång

kärleken svävar högt ovanför lag

ledsagar den som berörs natt som dag

 

 

LARZ GUSTAFSSON   27/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-27 20:44



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och trösterikt
2010-06-27

  Måna N. Berger
"Kärleken kommer, kärleken går, ingen kan tyda dess lagar.." Du vet vem!
2010-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP