Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN VÄN

han var en vän

som kom och som gick

som åt och tackade

en pilgrim var han

väskorna var alltid packade

han kom, såg och förlorade

och allting gick så fort

när juli kommit hade han

ryckts bort till högre ort

 

 

LARZ GUSTAFSSON   28/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-28 17:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande fina rader
2010-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP