"Ändå vill jag det som inte finns..."

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Ändå vill jag det som inte finns..."




HJÄRTESORG

nu gråter mitt hjärta av längtan

min ödehusfamn gapar tom

jag ser ingen ljusglimt i gläntan

jag ser bara tomhet och dom

vem dömde min själ till att lida

och sucka fast himlen är blå

att var dag fåfängligt förbida

nånting som jag aldrig kan få?

 

LARZ GUSTAFSSON 28/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-28 20:50



Bookmark and Share


  anits VIP
vackra ord om din längtan
2010-06-29

  Teresia Ridell
Känner väl igen mig i dina ord... Applåder för ditt starka framförande !!
2010-06-29

  Måna N. Berger
Vackert diktar du i alla fall om din längtan.
2010-06-28

  Katinka VIP
Nu låter det som Fröding-melankoli.
2010-06-28

    Ken Cassel
I gläntan säger du Larza!
Hm
Där har jag också fått stått och väntat många gånger med hjärtat fyllt med hjärtesorg!
Jävla skit också!
Ärligt talat så gillade jag faktiskt den här Larza
Mina applåder får du i alla fall....

Mvh
2010-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP