Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖVERFLÖDANDE ÖMHET

jag undrar om du tänker

på mig nån gång ibland

och om den tanken skänker

ett enda litet grand

av kärlek till den märklige

man som är din vän

själv känner jag sån ömhet

så att jag sprängs av den!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 28/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-28 20:54



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Så lätt flödar orden ur din penna, som om de vore pärlor på en tråd. Det är den äkta känslan som binder dem samman så fint!
2010-06-28

  Amorina
Ja, den starka känslan av ömhet... den är riktigt, riktigt fin den.

Fint beskrivet av dig. Jag älskar starka känslor av ömhet. Nästan så att jag sprängs. :)
2010-06-28

  Katinka VIP
Fint, en undran som man känner igen sig i men inte får svar på...eller så får man det..nångång.
2010-06-28

  stenen/ Yv Ericsson
oj. låt dig inte sprängas av den känslan. det gör såå ont!
tror du har många som tänker på dig. du är inte direkt en sådan man glömmer i första taget:) obs. i possitiv mening!
2010-06-28

  Larz Gustafsson VIP
Då har du inte läst mina dikter.
Om det är någon som "blottar sig" så är det jag.
Tack!
2010-06-28

    Ken Cassel
Larza!
Ärligt talat så känner jag faktiskt inte igen dig i dina senaste två alster
Du brukar aldrig att blotta dig så här öppet
Inte vad jag vill minnas i alla fall
Men i vilket fall som helst så gillar jag det...
2010-06-28

  Catharina Edin VIP
'den märklige man som är din vän' - det tycker jag var mycket fina ord -
2010-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP