Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRTROLIGHET

förtrolighetens hemlighet

det innerliga, sköna

det Allraheligastes avskildhet

är mycket mer än världens bästa

picknick i det gröna

och ljuvlig sexuell intimitet

förutan det fördolda liv

som endast Gud kan bjuda

är människan en sökare på jakt

och då malmen klinga, ja

då kan cymbalen ljuda

förgänglig är dock jordisk lust

och prakt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   29/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-29 17:53



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Vackert rimmade och visa ord från en mästares händer ! Bokmärker !
2010-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP