Vårvik

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårvik




SKRIVET VID HAVET

skrivet vid havet

en bra bit från stan

hit har jag längtat ett år

det var ett år sen

jag sist kom hitut

höst kom och vinter och vår

måsarna skriker

och flickorna är

vackra med brunbrända ben

svalkande fläktar

i en, tall och rönn

solgass på klippornas sten

 

 

LARZ GUSTAFSSON  29/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-29 17:57



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackra rader som får mig
att längta till havet.....
2010-06-29

  Larz Gustafsson VIP
Tack för detta påpekande, Kenyatta.
2010-06-29

    Ken Cassel
Det var ett år sden
Så ska det väl ändå inte stå Larza?
Du kanske vill ändra?

Mvh
2010-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP