Till en utpräglat vacker vän.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en utpräglat vacker vän.




DU PRÄGLAR

 

du präglar denna sommar

du genomsyrar den

som drottningen på myntet

ifrån arkadien

du präglar denna sommar

din relief syns klart

din silhuett framträder

och lockar underbart

LARZ GUSTAFSSON 29/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-29 22:28



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Mycket vackert!!
2010-06-30

  anits VIP
Mycket vackert
2010-06-29

    ej medlem längre
vackert Larz
2010-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP