Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hungrigt hjärta söker tröst

Ett hungrigt hjärta trevar där dörrar stängs,
ett vilset sinne söker ljus.
Den minsta spricka där muren sprängs,
där barriärer kan bli till grus.

Ett hungrigt hjärta söker tröst efter besvikelsen,
ett ensamt sinne ber om nåd.
Bakom den allra blekaste förnimmelsen,
spinner hoppets norna en ny tråd.

Ett hungrigt hjärta letar efter ovänd jord,
där ingen främmande satt fot.
En plats där längtan ännu saknar ord,
där nya drömmar kan slå rot.

***

A hungry heart gropes where doors are closed,
a mind lost searches every bounder.
looking for a crack in the wall exposed,
where barriers can founder.

A hungry heart seeks solace after temptation,
mercy for a lonely mind.
Behind the very faintest of sensation,
new threads of hope are intertwined.

A hungry heart seeks land for unturned earth;
where no stranger has set foot.
A place where words for longing are yet to birth,
where new dreams can root.




Bunden vers (Rim) av Sofia Westman
Läst 544 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-29 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia Westman
Sofia Westman