Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orörlig

Bortom orden, avlägsen
I sången, nära
En beröring som inte går att översätta

Vår kropp, vår form, vår

förstenade
oförenade

Jag önskar jag kunde lämna den ett slag
Kroppslös
bara möta dig i orden

Utan längtan




Fri vers av Sofia Westman
Läst 214 gånger
Publicerad 2018-04-04 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia Westman
Sofia Westman