Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på en kyss

Lägger mig ner, blundar och
känner hur sömnen håller på
att linda in mig i en vacker dröm

Känner en smekning mot min
kind, fingrar som sakta flyttar
undan mitt hår, känns så bra

Jag ler, väntar på att du ska
kyssa mig men inget händer,
och jag förstår, du är inte här

En konstig känsla fyller min
kalla kropp, jag sover inte,
är inte heller helt vaken

Det enda jag vet är att jag
väntar på något, något som
bara du kan ge mig..




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-07 20:51



Bookmark and Share


  Anna*
Mellan dröm och vakenhet finns också en bearbetning av det vi varit med om och längtar efter...
2010-07-09

  Gawain
Drömskt, kallt men hoppfullt,,
2010-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP