Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRST TILL KVARN

jag sa:

"det är klart

jag förstår -

först till kvarn..."

och sen gick jag hem

och grät som ett barn

 

LARZ GUSTAFSSON  29/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-30 06:39



Bookmark and Share


  anits VIP
Smärtsam läsning
2010-06-30

  Måna N. Berger
Här känns smärtan påtaglig, den som måste döljas..
2010-06-30

    Annika J
Mitt i prick om hur vi människor beter oss när vi blir besvikna!
2010-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP