Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag är vägen, sanningen och livet, ingen kommer till Fadern, utom genom mig"


Jag byggde ingen bro till Gud

men fick se, den Han

har byggt:


av Sin ende Son


och på den vandrar

jag tryggt.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-01 07:19



Bookmark and Share


  Anna*
Enkel och fin!
2010-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld