Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två dåliga sidor…

Tillrättavisad
genom att få hjälp
kränker mig
för att du
vill ha kontroll
på vad jag gör..

Tillrättavisa
genom att ge hjälp
kränker dig
för att jag
vill ha kontroll
på vad du gör..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-01 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra