Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden.

Säg vad du känner
Säg vad du nu vill
Jag hatar denna tystnad, och väntan.

Skrik åt mej, såra mig, säg vad du vill.
- Det gör inte lika ont som tystnaden...




Fri vers av T.R.
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-01 18:33



Bookmark and Share


  hawkeye
Som jag ogillar det tysta språket....
2010-07-25

  Larz Gustafsson VIP
Den kan vara outhärdlig. Som en berlinmur.
2010-07-01
  > Nästa text
< Föregående

T.R.