Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slagfältet

Krossad låg jag på slagfältet
Runt mig dansade eldflugorna
I fjärran rivs det Kungliga tältet
En knapp mil härifrån brinner nu stugorna

Aldrig mer säger jag dig
Aldrig mer
Intet och Ingen skall lida för mig
Snart, intet ont så långt ögat ser

Men nu brinner himlavalvet
Jag ligger bland gullvivor och anis
Hoppandes på att de låter bli gården och stallet
Lika bra att jag hoppas på att helvetet fryser till is

Jag ser ett levande ljus
Jag ser män ta till vapen
Plötsligt känner jag ett rus
Och ryter ut ett jävla skrän

Upp och kriga
Ge mig ett svärd
Vi ska mot himmelen stiga
Som ett eldhav skall vi sluka denna värld!




Fri vers av Fat Jesus
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-01 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fat Jesus
Fat Jesus