Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se Glöden i Vitögat

Det gick på ett ögonblick
Jag förstod knappt vad som hände
Elden susade förbi och jag vart blind
Men bara för ett ögonblick

Jag såg glöden i vitögat
Visste inte riktigt vad jag skulle göra
Förutom att försiktigt skrika


Släck cigarettjäveln!




Fri vers av Fat Jesus
Läst 282 gånger
Publicerad 2010-08-04 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fat Jesus
Fat Jesus