Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk vad tiden går, Stina hon lyssnade på mig denna dag och gav mig trygghet.


Tre år sedan

imorgon

ska jag tända ett ljus

låta det brinna för dig

det är tre år sedan det hände

ja tänk du finns inte mer

din favoritblomma var liljekonvalj

källan i skogen var en plats du ofta

nämnde

ja naturen var en plats som låg dig ömt

om hjärtat

så imorgon tänder jag ett ljus och låter det

brinna för dig




Fri vers av sajo
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-02 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo