Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre magiska ord

Tre ord som fick mig att lystra
fast klische som en svensktoppen sång,
i det ensamma och det så dystra,
då vägen mot lyckan var lång.

Med tre ord som du sänt till mobilen,
en tanke från någon långt bort,
då försvann de oändliga milen
och vägen mot lyckan blev kort.

Hur löd dessa magiska orden,
som du sänt min mobilmojsigrej
En formel som dukade borden?
Eller "Sesam nu öppnar du dig""

De ord i mobilgrejsimojjen.
Du älska mig var det du skrev.
Då förankrades flytande bojen,
som planlöst i vågorna drev.

Och när bojen sen slutade driva,
så såg jag att lyckan var här,
och i vågorna kunde jag skriva
att jag vågade att vara kär.

Och vägen mot lyckan var nära,
och slutet på vägen jag såg.
Jag sam ditåt men börja snart svära.
Jag satt fast i en boj i en våg.




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-02 18:21



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Har läst den här pärlan förut men nu måste jag skriva en liten kommentar.
Kanske är jag mer mottaglig för magiska rader nu i denna sena timma...? Den här texten berör mig nu i natten på djupet.
Den är ärlig och härligt romantisk - med humor får den mig att skratta. Gillar den mycket så därför bokmärker jag den!
Kramiz
2010-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick