Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hopp i mörker


En svart hand sträcks mot månljuset.
Han tänker fånga den sista punkten.
Av hopp!

Men han ljuger för mig.
Månens ljus låter sig inte fångas.
Ljuset skiner i mörkret.
Och mörkret har inte övervunnit det.




Fri vers av Ored
Läst 257 gånger
Publicerad 2005-11-16 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ored