Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fyller mitt vakuum



Du fyller mitt vakuum 
du tänder min glöd

jag längtar din spegelbild
och trånar
din hungrande beröring

Du fyller min tanke
och jag brinner

i min kvinnlighet

Jag längtar dina olater
och suktar varandet intill

jag önskar mig allt
som är du

jag önskar mig det
här och nu




Fri vers av Marlene Bosdotter
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-04 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marlene Bosdotter