Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Skratt' av magic marulk, inspirerade till kritiken


Kritik på en text (468) - invit






'Var är den gula stjärnan?
Jag sökte överallt
men trots dess lockande ton
och pärlande skratt,
förblev den vit'

(citatet är ur en gammal sagobok och sagan
är skriven av en kvinna
under pseudonymen Lilian Haurek)




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-04 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP