Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lördag

Jag tror det är nyttigt
att gråta
när ingen ser
och när alla ser

Göra bröst av papper och låtsas att man är tolv
eller var det 15?

Låta cirklar bli kantiga och stöta
ihop med detdär långt borta

Rosa är inte min färg
och därför gör jag det sådär slitet
som det bara var på 90-talet

kom hem och ta med dig solglasögonen
mina ögon glittrar

Warhol kom och hälsade på trots allt




Fri vers av Ficktjuv
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-05 04:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ficktjuv