"And there´s no time to think..."

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"And there´s no time to think..."




SOM DYLAN SJÖNG...

inget utrymme för eftertanke

man ska röra sig och rusa på

men i blekhete sätter sig den kranke

och han grubblar ganska djupt ändå

man ser ned på den som sitter stilla

han betraktas som improduktiv

det föraktet luktar väldigt illa

när det drabbar någon kreativ

 

 

LARZ GUSTAFSSON   5/7 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-05 12:36



Bookmark and Share


  Mrs Idle
Kreativa människor skall man akta sig för att förarga, i värsta fall kan man få sin dumhet förevigad i form av, dikt, tavla, karikatyr etc... Och har man riktig otur kan även denna bli publicerad

:)
2010-07-07

  Måna N. Berger
Kreativiteten har olika faser, en viktig sådan är vilofasen. Ta dig din tid!
2010-07-06

  Amorina
Som alltid i dina texter, denna härliga rytm när jag läser.

Texten är bara alldeles för sann. Precis så är tidsandan idag. Mycket fint skrivet och en viktig text. Tack, Larz!
2010-07-06

  lycksele
Whenever you find yourself
on the side of the majority,
it is time to pause and reflect.

/Mark Twain 1835-1910
2010-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP