Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JOSEPH MERRICK

"Elefantmannen" fick nog

Han lade sig ned och dog

Trött på terror och spratt

han somnade in en natt

Man tålde honom inte

för han var annorlunda

Han valde det definitiva:

att lägga sig ned och blunda

 

 

Nu var han utom räckhåll

för klåfingriga svin

för tvångströjor och gissel

och hela hierarkin

Nu kunde han inte dansa

eller vara någons clown

Men alla ska också veta:

What goes around comes around...

 

 

LARZ GUSTAFSSON 11/5 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2024-05-11 18:28



Bookmark and Share


    Kosmopoliten
Starkt och tankeväckande.
2024-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP