Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utkast

Om Gud var teknik kan du kalla mig kristen
Om livet efter detta finns ska jag då gråta när vi ses?
När vi missgynnar mänsklig utveckling för egenintresse då har självupptagenheten segrat
När framgång mäts i producerad skit då kan vi lika gärna dö
När pengar rättfärdigar mord då borde världen gråta
När tron på Gud gör människan till skapelsens krona då skrattar daggmaskarna
När ekonomin en gång för alla bytt ut människan mot tillgångar och Mammon begråter köphysterin, då kan vi släppa alla bomber för att utrota mänskligt lidande




Fri vers av Simon Eriksson
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-05 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simon Eriksson