Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna på 50 cent istället


Lyssna på 50 Cent

Så blir livet mycket enklare

\"Jag vill inte förolämpa dig men aldrig i helvete heller\"

Man kan sålla sig till Lunarstorm, supa på helger och vara allmänt platonisk

Man kan bedriva förhållanden

baserade på brunkräm och kukstorleksrykten

MSN blir främsta kommunikationsmedlet

\"Ö jag fattah inte\" blir vanliga frasen från flickvännen

\"får jag suga av dig?\" blir det mest romantiska

Och allt avslutas med plastiga tårar

Som drar skam över sorg

Som är på låtsas

Som sakta rinner ner för en ensam tjejs sminkade kind

Och sedan börjar det om

Lika äkta som plastpärlor.

På skoltoaletten

\"Jo tack jag vet\".

hatar det




Fri vers av Anagram
Läst 477 gånger
Publicerad 2005-11-17 00:37



Bookmark and Share


  Anna Grå
Bra! Argt och viktigt om en jobbig kultur och själlösa förbindelser. Det är inte konstigt om du hatar det. Något måste få vara meningsfullt.
2005-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Anagram