Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänkte nåt just nu

Mitt mål min dröm mitt hopp mitt allt

inte pengar
inte ägodelar
inte vänner
inte förnuft
inte kunskaper
inte färdigheter
inte familj
inte lust
inte kärlek
inte stjärnstatus

Bara jag kan svara ärligt på frågan
Är du lycklig?
JA

Är jag lycklig nu?
Tja...

Vad är det egentligen vi vill ha?




Fri vers av Simon Eriksson
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-07 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simon Eriksson