Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonsex


du vaknar och slickar mig lite håglöst
jag kommer över ditt ansikte
du knullar mig
jag rinner ut över dina svarta lakan

sedan tänder du en Prince
ser ut över snön

säger att jag är vacker




Fri vers av Chips
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-07 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chips
Chips

Senast publicerade
Morgonsex
* Se alla