Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BIAFRA

ropet efter allt det där

jag saknat i så många år

är ett skri i vildmarken

bland tistlar och från törnesnår

ropet överröstar alla

veropen och lockropen

ständigt hörs en stämma kalla

i den svarta rockhopen

här i mitt biafra

dominerar undernäringen

det problemet är för stort för

skatteåterbäringen

 

LARZ GUSTAFSSON   8/7 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-08 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP