Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hes. 2:7 "Tala mina ord till dem oavsett om de lyssnar eller ej, då de nu är så gensträviga"


Vem är Guds profet?

En profet är en Guds

budbärare


som aldrig underställer sitt budskap

några mänskliga institutioner:


budskapet får i stället prövas mot Guds Ord

av dem som får det.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-09 07:59



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Muhammed?
2010-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld