Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tilt

rock me over, why dont ya




escrimeuse glissant, eller - ligg








står

du - emot
fonden och du - hur du sticker

ut - tusen och en
nätter bland dem - man slås

av med vilket bett du föreställer dig honom plocka
ackord - med haka, nacke och testar i hans händer


du drar bara

ett bloss


när spetsen skär in mellan revben
särar du dig skönt - från mängden




Fri vers av wayward - taiga
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-09 10:34



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
herregud, ser Lemmy Kilmister m luden vårta och bresben och inte ett uns kryptoteater, annat än den nödvändiga rock&roll-stajlen (är det amfetaminet som gör den?). Svettdagg under skinn denna, att ta med för att skrika ut vid det kommunala badet.
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga