Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömmer

varför kan jag inte bara ta och glömma dig ,säg
varför kommer du tillbaka? vad är de du vill ha.
och vad är de med mig som låter dig va kvar.
vafrör låter jag dig komma tillbaka om igen,
när jag vet att de inte finns nått kvar.
hur bli jag hel igen efter du tog sönder mig.


så jag måste bara ta och glöma dig.
måste glömma att ja va din tjej.
måste glömma att du inte betyder nått för mig
jag måste glömma för egnen del.
måste glömma för att få bort min smärta.
jag måste glömma dig för att få dig att försvinna

jag stänger mina ögon och glömer allt de jag någonsin känner.
jag glömmer.
jag glömmer

jag glömmer allt detta
nu när ja öppnar mina ögon är du borta











Fri vers av jenny m
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-09 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jenny m
jenny m