Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

live, at the jet bar

 

 

 

 

andrahands,
jeff - i skönhetsokejet

inte så prima noga hemma
nätt å stå på gårn

tullatulla -
ta hur många, vilken du vill

jiffa&jaffa, peta med pekfingervalsen, hej vännen,

diskjocka mig vart du vill!

 

har du hört -

nä, -

anyway, särdeles
när han solar




Fri vers av wayward - taiga
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-10 02:36



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
Den här går underbart in i öronen när man läser.
I mig fastnar t ex det här:
"inte så prima noga hemma
nätt å stå på gårn"
Känns friskt.
2010-07-15
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga