Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NOG

bara ett liv att leva

inget går i repris

ormgiftet korrumperar

jordiska paradis

ogräset kväver rosor

det som var vackrast dog

drömmarna slogs i spillror

drömmaren har fått nog

 

LARZ GUSTAFSSON  10/7 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-10 12:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Sorgligt men mycket vackert skrivit
2010-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP