Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄNSLOR

 
  
med vissa kan man tala
om rock- och popmusik
med andra kan man snacka
religion och politik
en del har snöat in på
brudar, sprit och sex
och jag vill gärna prata
om band som x-ray spex
men du och jag
ja, du och jag
vi talar om känslor
 
 
på fester får vi pikar
för vi sitter i en vrå
och talar om sånt där som
andra inte vill förstå
och det som verkar främmande
det är man rädda för
det främmande är skrämmande
man tycker att det stör
det struntar jag i
jag känner mig fri
när vi talar om känslor
 
 
 
när partyführern kommer
rullas röda mattan ut
man dansar efter pipan hans
för annars är man slut
en stackars liten ynkrygg
vill ha all uppmärksamhet
men han kan aldrig styra
en rebell och en poet
han får tjata om sitt
här är luftrummet fritt
när vi talar om känslor
 
 
LARZ GUSTAFSSON   11/7 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-11 10:47



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Låter som en välgörande kontakt, underbart med fria luftrum!!
2010-07-11

  anits VIP
Underbara rader, som jag kan känna
igen mig i, gillas mycket
2010-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP