Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Igår kom regnet och mammas potatis blir så glad.....


Mitt underbart

Solens värme
ger oss en intensiv
värmebölja

under träden på en bänk
vi sitter så den sköna
svalkande skuggan vi följa

vid horisonten tornar mörka
stackmoln opp sig som snart
julisolen dölja

snart kan man höra hur Tor har
spänt för sin häst och vagn för att
fara fram över himlen med en
våldsam fart

ur molnen regnets välbehövliga droppar
över våra tak och torra natur nu
skölja

ovädret i juli får mig att sjunga
Kalle Moreus underbart

100711




Fri vers av sajo
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-12 06:31



Bookmark and Share


  aol
kan se tor komma med dunder och brak genom skyarna på sin vagn,
2010-07-12
  > Nästa text
< Föregående

sajo