Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var hon bättre än mig?

Du ser på mig länge, känslokallt. Du. Du som jag älskade.
Var allt du en gång sa bara tomma ord och lögner?

- "Är jag inte längre behövd? Blir jag nu lämnad?"
Du svarar inte. Du bara står där, väntar.
Då ser jag henne. Hon som du valt.
Hon som du börjat älska - istället för mig.
Du vill inte veta av mig längre, du ber mig att gå...

Var hon bättre, enklare, vackrare?




Fri vers av T.R.
Läst 504 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-12 14:30



Bookmark and Share


  Jasmine_S
Har också råkat ut för detta och tankarna ska vi inte prata om. Den berörde mig verkligen och du skriver väldigt bra.
Du är fin som du är, det är han det är fel på som inte valde dig, han förstår inte vad han går miste om. Du är värd någon så mycket bättre än honom. Take care!
2010-07-23

  Larz Gustafsson VIP
Fasansfulla funderingar.
2010-07-19

  Nina Nightwish VIP
Usch, förstår dig verkligen!! Det frågade jag mig oxå, så många gånger... Det äter upp en inifrån och det gör så jäkla ont.. Bra text
2010-07-12
  > Nästa text
< Föregående

T.R.