Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett missförstånd

En del försöker fånga nuet

och glömmer att de själva är fångade däri

vad de än gör så kan de inte ta sig ur

nuets bur

Eller hur?




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-12 22:23



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Smart!
2010-07-30

  poetryGirl
så sann
2010-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP